Om Café Tankefryd

Cafe Tankefryd er en rigtig familie virksomhed.
Tilbage i April 2012 åbnede Cafe Tankefryd på Storegade 40 i Brande med Dina som værtinde og indehaver. med tanke på et unikt sted med rumlighed og følelsen af hjem. Der kunne også købes tørklæder og andre ting, som Dina lystede at sælge i cafeen. På den måde startede en helt unik cafe og gaveshop.

I år 2014 bliver Martin, hendes søn udlært tjener, og han beslutter sig sammen med hans læremester for at de også ønsker at gå de selvstændiges vej, og således tilbyder Dina, at overlade driften og nøglen af Cafeen til Martin og Lars. Så i november 2014 får Cafe Tankefryd dens nye ejer.

Dina er dog endnu ikke færdig med positionen som værtinde, og forsætter derfor i cafeen under den nye ledelse. Dina prøver at gå på pension få år senere, men endnu i dag, har hun aldrig helt sagt farvel til cafeen og dens gæster.

Martin står i dag for den daglige drift af Cafe Tankefryd, hvorimod Lars, står for den daglige drift på Brande Vandrehjem – på den måde har makkerparret udvidet deres virke i Brande By.

Brande Vandrehjem var en mulighed de greb, for at kunne tilbyde private selskabslokaler, og overnatninger. som følge af mange og sene selskaber. for at kunne tilbyde deres gæster muligheden for et overnatningssted.

Kontakt
Café Tankefryd
Storegade 40, Brande
Tlf: 97180788
mail@cafetankefryd.dk
Kontrolrapport