Historien bag

Tilbage i 2012 startede Cafeen op med Dina som frontfigur og ejer.
Dina, er en meget erfaringsrig kvinde, der fik ideen om en Café hvor hun samtidig kunne sælge lige præcis hvad hun lystede ved siden af, hvilket åbnede op for lækre gavekurve med indhold af både velvær og muligheden for en middag.
Dina havde ikke forinden drevet Café men gjorde sit bedste med en mavefornemmelse, der først og fremmest gjorde Cafeen til et ikke kun hyggeligt, men også hjemligt sted, hvor man kunne nyde sin frokost, eftermiddagskaffe eller aftensmad.

I året 2014 kom Martin og Lars til Brande, og overtog driften af Cafeen, men stadig med Dina, som en del af frontpersonalet på gulvet. Og som Martins mor, kunne det næsten ikke blive en mere familiær forretning.

Martin og Lars, havde forinden arbejdet tæt sammen på Color Hotel Skagen, hvor Lars har været Martins læremester indenfor tjenerfaget, og hvor de opbyggede et meget familiært forhold – Ligesom far og søn. De havde herefter taget beslutningen om at de ikke var færdige med at, arbejde sammen, men samtidig også havde den samme lyst og tanke om at blive selvstændige.

I året 2017, sagde Dina Farvel til livet i Cafeen som en del af det faste personale.
Hun havde mange andre projekter, og oplevelser hun ville berige sit liv med.
et af dem, blev bevarelse af det gamle sygehus i 2018 – Læs mere om det her.

I året 2019 overtog Martin og Lars forpagtningen af Brande Vandrerhjem, Danhostel Brande. Til dagligt sidder Lars som vært på Vandrehjemmet, mens Martin er vært i Cafeen.