Familien Tankefryd

Familien Tankefryd består af nedenstående personligheder.

Martin er medejer af Cafe Tankefryd og Brande Vandrerhjem. Han er uddannet Tjener på Aalborg food College, og underlære på Color Hotel skagen. Han bestod med det der idag svarer til en sølvmedalje. I forbindelse med sin uddannelse udmærket Martin sig i sådan en grad, at han fik overrakt et diplom i forbindelse med flid og særlig præstation ved Aalborg håndværker Laug. Han er oprindeligt fra Brande. Han er primært at finde som tjener og vært i Cafe Tankefryd. I de ekstra travle øjeblikke hjælper han også Pernille i køkkenet.

Lars  er medejer af Cafe Tankefryd og Brande Vandrerhjem. Han er uddannet Tjener på Aalborg food College. Han bestod med det der idag svarer til en sølvmedalje. Han er primært at finde på Vandrerhjemmet, hvor han sidder i receptionen som vært og tager imod vandrerhjemmets gæster, samt. andre gøremål. Han er oprindeligt fra det nordjyske. Det er også i det nordjyske hvor han på Color Hotel Skagen, han forinden har været Martins læremester, og et af hotellets tjenere igennem 17 år.

Pernille er uddannet Cater, og i den forbindelse har hun modtaget flids prisen. Hun kommer oprindeligt fra det østjyske og er Cafeens primærer madmor. Til tider er hun også at finde på vandrerhjemmet i forbindelse med selskaber. Hun er et frisk pust, der griber alle de bolde der måtte blive kastet op i luften, og er med til at omsætte dem til spændende nye tiltage, i form af nye retter der skal afprøves og serveres.

Camilla er tjenerelev i Cafe Tankefryd, og under uddannelse ved Aalborg Food College. Camilla er oprindeligt fra det vestjyske. Hun er primært at finde som tjener og værtinde i Cafe Tankefryd, men i forbindelse med selskaber også til tider at finde på Brande Vandrehjem.

Andre personligheder – Vi glemmer selvfølgelig ikke alle vores dejlige opvasker og ekstra personale som kommer og hjælper i de mere travle perioder. Dem vil og kan vi ikke være foruden.