DAGENS RET
serveres fra kl. 17.00 mandag – torsdag
kr. 88,00
10 – turs kort kr. 800,00
Hver torsdag er dagens ret stegt flæsk med persillesovs
DAGENS MIDDAG UGE 17
Mandag, den 23. April
½ stegt kylling, agurkesalat, hvide kartofler samt brun sauce
Tirsdag, den 24. April
Hjemmelavede bøfsandwich med stegt kartofler
Onsdag, den 25.April
Hamburgerryg serveret med blomkål, hvide kartofler samt sauce
Torsdag, den 26. April
Stegt flæsk med persillesovs, rystet ribs, rødbeder,
bønnesalat og hvide kartoffel
Fredag, den 27. April
Lukket på grund af konfirmation
Lørdag, den 28. April
Brunch Buffet fra kl. 11.00 – 14.00.
Efter kl. 14.00 kan gæsten frit vælge fra menukort
Søndag, den 29. April
lukket på grund af konfirmation