Dagens Ret

 DAGENS RET

serveres fra kl. 17.00 mandag – torsdag
kr. 88,00
10 – turs kort kr. 800,00
Hver torsdag er dagens ret stegt flæsk med persillesovs

DAGENS  MIDDAG  UGE  8

Mandag, den 19. Februar
Glaseret skinke serveret med flødekartofler 

Tirsdag, den 20. Februar
BBQ marinade kyllingen spyd serveret med lækker salat 

Onsdag, den 21.februar
 Kyllingen Gordon Blue

 Torsdag, den 22.Februar 

flaesk

Stegt flæsk med persillesovs, rystet ribs, rødbeder,
bønnesalat og hvide kartoffel

Fredag, den 23.Februar
Forret: Maskeret blomkål hertil rejer
Hovedret: Helsteget oksefilet serveret med lækre overraskelser

Lørdag, den 24.Februar
Brunch Buffet fra kl. 11.00 – 14.00.
Efter kl. 14.00 kan gæsten frit vælge fra menukort

Søndag, den 25. Februar
Buffet fra kl. 10.00 til kl. 13.00. Cafeen lukker kl. 14.00
Dog ikke ved arrangementer (barnedåb, stenmaling og andet)