Dagens Ret

 DAGENS RET

serveres fra kl. 17.00 mandag – torsdag
kr. 88,00
10 – turs kort kr. 800,00
Hver torsdag er dagens ret stegt flæsk med persillesovs
Fredagsmenuen koster 198,- for to retter

DAGENS  MIDDAG  UGE  33

Mandag, den 13. august
Kylling schnitzel serveret med stegt kartofler samt ærter

Tirsdag, den 14. august
Bøf i mos med paprikasauce

Onsdag, den 15. august
Fiskedeller serveret med pickles, rysteribs, remolade samt rugbrød 

 Torsdag, den 16. august
Stegt flæsk med persillesovs, rystet ribs, rødbeder, bønnesalat
samt hvide kartofler

Fredag, den 17. august
Hovedret: Helstegt kalve culotte med grove fritter samt whiskysauce
Dessert: Chokolade mousse med lækre overraskelser 

Lørdag, den 11. august
Brunch Buffet fra kl. 11.00 – 14.00.

Efter kl. 14.00 kan gæsten frit vælge fra menukort

Søndag, den 12. august
Brunch Buffet fra kl. 10.00 – 13.00.