Dagens Ret

 DAGENS RET

serveres fra kl. 17.00 mandag – torsdag
kr. 88,00
10 – turs kort kr. 800,00
Hver torsdag er dagens ret stegt flæsk med persillesovs
Fredagsmenuen koster 198,- for to retter

DAGENS  MIDDAG  UGE  38

Mandag, den 17. September
½ Gammeldaws stegt kylling serveret med surt, kartofler samt brun sauce

Tirsdag, den 18. September
Forloren hare med lækkert tilbehør

Onsdag, den 19.September
Fiskedeller serveret med pickles, rysteribs, remulade samt brød 

 Torsdag, den 20. September
Stegt flæsk med persillesovs, rystet ribs, rødbeder, bønnesalat
samt hvide kartofler

Fredag, den 23. September 
Forret: røget ørred med krydderurtedressing
Hovedret: kalveculotte med salat, bagt kartoffel samt hvidløgssmør  

Lørdag, den 22. september
Brunch Buffet fra kl. 11.00 – 14.00.

Efter kl. 14.00 kan gæsten frit vælge fra menukort

Søndag, den 16. september
Brunch Buffet fra kl. 10.00 – 13.00.