Dagens Ret

 DAGENS RET

serveres fra kl. 17.00 – 19:00 Mandag- torsdag
kr. 98,00
10 – turs kort kr. 900,00
Hver torsdag er dagens ret stegt flæsk med persillesovs

DAGENS  MIDDAG  UGE  39

Tirsdag
Bøf med bløde løg, brun sauce samt hvide kartofler

Onsdag
Kold røget laks med grønsagstærte samt salat

Torsdag
Stegt flæsk fra Ejstrupholm Slagter med persillesauce, ribs, rødbeder, bønnesalat samt hvide kartofler

Fredag
Forret: Carpaccio af hellefisk, syltede rødløg, dilddressing, ribs samt rugbrødschips
Hovedret: Steak af oksefilet, mixet grøn salat, Pom. rosti, whiskysauce
299,-

Lørdag
Forret: Carpaccio af hellefisk, syltede rødløg, dilddressing, ribs samt rugbrødschips
Hovedret: Steak af oksefilet, mixet grøn salat, Pom. rosti, whiskysauce
299,-