Dagens Ret

 DAGENS RET

serveres fra kl. 17.00 mandag – torsdag
kr. 88,00
10 – turs kort kr. 800,00
Hver torsdag er dagens ret stegt flæsk med persillesovs
Fredagsmenuen koster 198,- for to retter

DAGENS  MIDDAG  UGE  47

Mandag, den 18. November
Okselasagnemed sala 

Tirsdag, den 19. November
Karbonade med stuvet ærter og gulerødder hertil hvide kartofler  

Onsdag, den 20. November
Mormorgryde med løse ris

Torsdag, den 21. November
Stegt flæsk med persillesovs, ryste ribs,
rødbeder, bønnesalat & hvide kartofler

Fredag, den 22. November 
Forret: Rejesalat a la Tankefryd
Hovedret: Helstegt oksefilet med salat, rodfrugt timbale, pom kroqet samt cognac sauce

Lørdag, den 23. November
Brunch buffet fra kl. 11.00-14.00
Derefter kan der vælges fra menukortet 

Søndag, den 24. November
Brunch buffet fra kl. 10.00-13.00

Brunch buffet – 117,- pr. person
kaffe, te & juice ad libitum – 39,- pr. person