Dagens Ret

 DAGENS RET

serveres fra kl. 17.00 mandag – torsdag
kr. 88,00
10 – turs kort kr. 800,00
Hver torsdag er dagens ret stegt flæsk med persillesovs
Fredagsmenuen koster 198,- for to retter

DAGENS  MIDDAG  UGE  49

Mandag, den 10. december
Boller i karry

Tirsdag, den 11. december
Karbonade med stuvet ærter & gulerødder

Onsdag, den 12. december
Bøfsandwich med brasede kartofler

 Torsdag, den 13. december
Stegt flæsk med persillesovs, ryste ribs,
Rødbeder, bønnesalat & hvide kartofler

Fredag, den 14. december
Julebræt

Lørdag, den 15. december
Brunch Buffet fra kl. 11.00 – 14.00.
derefter kan der frit vælges fra menukortet

Søndag, 16. december
Brunch Buffet fra kl. 10.00 – 13.00.