Dagens Ret

 DAGENS RET

serveres fra kl. 17.00 mandag – torsdag
kr. 88,00
10 – turs kort kr. 800,00
Hver torsdag er dagens ret stegt flæsk med persillesovs

DAGENS  MIDDAG  UGE  25

Mandag, den 18.Juni
Hamburgerryg med stuvede kål samt hvide kartofler  

Tirsdag, den 19. Juni
Mørbrad a la creme 

Onsdag, den 20. Juni
Kylling lasagne med spinat  

 Torsdag, den 21. Maj
Stegt flæsk med persillesovs, rystet ribs, rødbeder, bønnesalat
samt hvide kartofler

Fredag, den 22. Juni 
Hovedret: Gamledaws oksesteg serveret med surt, waldorfsalat, hvide kartofler
Samt lækker sauce
Dessert: Overraskelse fra køkkenet 

Lørdag, den 23. juni
Brunch Buffet fra kl. 11.00 – 14.00.

Efter kl. 14.00 kan gæsten frit vælge fra menukort

Søndag, den 24. juni
Brunch Buffet fra kl. 10.00 – 13.00.