Dagens Ret

 DAGENS RET

serveres fra kl. 17.00 mandag – torsdag
kr. 88,00
10 – turs kort kr. 800,00
Hver torsdag er dagens ret stegt flæsk med persillesovs
Fredagsmenuen koster 198,- for to retter

DAGENS  MIDDAG  UGE  43

Mandag, den 22. oktober
Okselasagne med salat

Tirsdag, den 23. oktober
Pikant kylling med pestopasta

Onsdag, den 24. oktober
Perlebygs risotto med varmrøget laks 

 Torsdag, den 25. oktober
Stegt flæsk med persillesovs, rystet ribs, rødbeder, bønnesalat
samt hvide kartofler

Fredag, den 26. oktober
Forret: Aspargessuppe med kødboller
Hovedret: Kalve Gordon bleu med brasede kartofler & ærter 

Lørdag, den 27. oktober
Brunch Buffet fra kl. 11.00 – 14.00.

Efter kl. 14.00 kan gæsten frit vælge fra menukort

Søndag, 28. oktober
Brunch Buffet fra kl. 10.00 – 13.00.