Dagens Ret

 DAGENS RET

serveres fra kl. 17.00 mandag – torsdag
kr. 88,00
10 – turs kort kr. 800,00
Hver torsdag er dagens ret stegt flæsk med persillesovs
Fredagsmenuen koster 198,- for to retter

DAGENS  MIDDAG  UGE  30

Mandag, den 22 juli
Kyllingespyd med ris, karrysovs & salat

Tirsdag, den 23 juli
Pasta Carbonara

Onsdag, den 24 juli
Kylling schnitzel, dertil brasede kartofler, ærter & aioli 

Torsdag, den 25 juli
Stegt flæsk med persillesovs, ryste ribs,
rødbeder, bønnesalat & hvide kartofler

Fredag, den 26 juli
Forret: Lakserose med overraskelser
Hovedret: Kalvefilet med halve bagte kartofler
Grøntsagstimbale & glace

Lørdag, den 27 juli
Brunch buffet fra kl. 11.00-14.00
Derefter kan der vælges fra menukortet 

Søndag, den 28 juli  
Brunch buffet fra kl. 10.00-13.00

Brunch buffet – 117,- pr. person
kaffe, te & juice ad libitum – 39,- pr. person