Dagens Ret

 DAGENS RET

serveres fra kl. 17.00 mandag – torsdag
kr. 88,00
10 – turs kort kr. 800,00
Hver torsdag er dagens ret stegt flæsk med persillesovs
Fredagsmenuen koster 198,- for to retter

DAGENS  MIDDAG  UGE  04

Mandag, den 20. Januar
½ kylling serveret med surt, stegt kartofler samt brun sauce

Tirsdag, den 21. Januar
Luksus biksemad med hele molevitten

Onsdag, den 22. Januar
Dansk bøf med bløde løg

Torsdag, den 23. Januar 
Stegt flæsk med persillesovs, ryste ribs,
rødbeder, bønnesalat & hvide kartofler

Fredag, den 24. Januar  
Forret: Hokkaido suppe
Hovedret: Skind stegt laks med bygotto samt krydderurter

Lørdag, den 25. Januar 
Lukkede for privat selskab 

Søndag, den 26. Januar
Brunch buffet fra kl. 10.00-13.00

Brunch buffet – 117,- pr. person
kaffe, te & juice ad libitum – 39,- pr. person