Dagens Ret

 DAGENS RET

serveres fra kl. 17.00 mandag – torsdag
kr. 88,00
10 – turs kort kr. 800,00
Hver torsdag er dagens ret stegt flæsk med persillesovs
Fredagsmenuen koster 198,- for to retter

DAGENS  MIDDAG  UGE  09

Mandag, den 24. Februar
Luxues biksemad med hele molevitten

Tirsdag, den 25. Februar
Bøf stroganoff med kartoffelmos

Onsdag, den 26. Februar
Flæskestegsburger med stegte kartofler

Torsdag, den 27. Februar
Torsdag, den 06. Februartegt flæsk med persillesovs, ryste ribs,
rødbeder, bønnesalat & hvide kartofler

Fredag, den 28. Februar
Forret: Stegt tiger rejer a la Tankefryd 

Hovedret: Helstegt Oksefilet med Pom. Duchess, svampesauce samt salat

Lørdag, den 29. Februar
Brunch buffet fra 11:00-14:00
Derefter kan der vælges fra menukortet

Søndag, den 01. Marts 
Brunch buffet fra kl. 10.00-13.00

Brunch buffet – 117,- pr. person
kaffe, te & juice ad libitum – 39,- pr. person