Dagens Ret

 DAGENS RET

serveres fra kl. 17.00 mandag – torsdag
kr. 88,00
10 – turs kort kr. 800,00
Hver torsdag er dagens ret stegt flæsk med persillesovs
Fredagsmenuen koster 198,- for to retter

DAGENS  MIDDAG  UGE  12

Mandag, den 18. marts
Indbagt svinemørbrad serveret med stegt kartofler samt svampesauce

Tirsdag, den 19. marts
Kylling deller serveret med pesto pasa

Onsdag, den 20.marts
Pitabrød med forskellig fyld 

 Torsdag, den 21. marts
Stegt flæsk med persillesovs, ryste ribs,
Rødbeder, bønnesalat & hvide kartofler

Fredag, den 22. marts 
H
ovedret: Bøf Stroganoff med lækker kartoffel mos
Oste tallerken 

Lørdag, den 23. marts
Brunch Buffet fra kl. 11.00 – 14.00.
derefter vælges der fra menukortet

Søndag, 24. marts
Brunch Buffet fra kl. 10.00 – 13.00