Dagens Ret

 DAGENS RET

serveres fra kl. 17.00 mandag – torsdag
kr. 88,00
10 – turs kort kr. 800,00
Hver torsdag er dagens ret stegt flæsk med persillesovs
Fredagsmenuen koster 198,- for to retter

DAGENS  MIDDAG  UGE  21

Mandag, den 20 maj
Asiatisk wok med kylling og tigerrejer

Tirsdag, den 21 maj
stegt medister med brun sauce & hvide kartofler

Onsdag, den 22 maj
Kylling cordon bleu stegte kartofler og bearnaise

Torsdag, den 23 maj 
Stegt flæsk med persillesovs, ryste ribs,
rødbeder, bønnesalat & hvide kartofler

Fredag, den 24 maj
Forret: Hønsesalat med toast melba
Hovedret: Helstegt oksefilet med bagt kartofler, salat, hvidløg smør

Lørdag, den 25 Maj
Brunch buffet fra kl. 11.00-14.00
Derefter kan der vælges fra menukortet. 

Søndag, den 26 Maj 
Brunch buffet fra kl. 10.00-13.00

Brunch buffet – 117,- pr. person
kaffe, te & juice ad libitum – 39,- pr. person