Brande Vandrerhjem

Har i planer om besøge Brande og Café Tankefryd, men der er langt hjem, eller i er på langvejs. Har Café Tankefryd et samarbejde med Danhostel Brande, og i daglig tale også kendt som Brande Vandrerhjem.

Vandrehjemmet ligger centralt placeret i nærheden af Brande anlæg, i en skøn beliggenhed. Ikke langt fra Caféen.

Martin og Lars som er ejer af Café Tankefryd har i februar 2019 valgt at forpagte Brande Vandrerhjem. I den forbindelse er det derfor nu muligt at holde fest i aflukket lokaler, hvis man stadig ønsker at Café Tankefryd skal stå for den smagfulde menu til din fest. samt. overnatning til en store bryllupsfest m.m, hvis det ønskes.

Brande Vandrerhjem består af en hovedbygning og tilhørende bygning kaldet Åparken.
At være en del af fællesskabet er en del af at være brandit. men er du et privat menneske vægter vi det højt, og derfor er du hos Brande Vandrehjem ikke tvunget til at dele værelser med andre end dem du ønsker. der eget bad med til alle værelser, bortset fra 2, der er beliggende i hovedbygningens kælder. Vi tilbyder fri af nyttelse af  fælles køkkener samt. opholdsrum i forbindelse med dit ophold.

Hvis man ønsker at book et værelse tryk på nedestående link.
Tryk her.

Historie
Brande Vandrehjem har en helt særlig historie at fortælle. Bygningerne er tilhørende byens nye Borgerhus, som bliver drevet af en frivillige forening, Dr.Arens.
Hvor af Martin og Lars har forpagtet bygningerne.

Bygningerne stod sammen med det gamle sygehus, liggende på samme placering til en nedrivning. Men denne frivillige forening Dr.Arens besluttede at Det gamle Sygehus. samt. Åparken og Hovedbygningen var bevaringsværdige og havde affektionsværdi for byen og dens borger. Det viste sig efter sigende at være sandt, for med mange byens borgers- og virksomheders hjælp blev grunden og bygningerne opkøbt i 2018 med formål at drive vandrerhjem og et borgerhus til aktiviteter af mange slags.

Vi kan derfor med stolthed sige at vi driver et Vandrerhjem for byen og ejet af byen Brande.
Det er også derfor, hvis du overnatter på Brande Vandrehjem, at du vil finde ud af værelserne er opkaldt efter virksomheder, som har taget del i at bevare bygningerne.